Event

Lancering ‘Vraag Het Tomas’

De afgelopen jaren is een wildgroei aan initiatieven voor talentontwikkeling ontstaan. Veel organisaties worstelen met dezelfde uitdagingen en bedenken hun eigen oplossingen. Het gebrek aan overzicht maakt het voor veel partijen lastig om effectief keuzes te maken en te profiteren van al deze initiatieven.

Nu we met TOMAS in kaart hebben gebracht wat er al is, willen we zorgen voor slimmere verbindingen, betere samenwerking en effectievere en duurzamere investeringen in het ecosysteem. Hoe voorkomen we gefragmenteerde oplossingen, hoe verbinden we lopende initiatieven aan elkaar, schalen we bewezen initiatieven op en voorkomen we dat we steeds opnieuw het wiel uitvinden? Wat is er nodig is om de samenwerking te bevorderen en verduurzamen, tekorten aan te vullen en regionale plannen van de grond te krijgen?

PROGRAMMA

Dagvoorzitterschap wordt verzorgd door Mark Wijsman.

15.00-15.30:
Inloop

15.30-16.05:
Lancering van TOMAS met Victor Everhardt (wethouder EZ Amsterdam) en een paneldiscussie over hoe we samenwerking in de regio kunnen bevorderen, met

  • Jeroen Verwoort (wethouder Velsen),
  • Jopie Nooren (bestuursvoorzitter HvA) en
  • Eric Nederhand (VP Director Olam Cocoa, bestuursvoorzitter Techlands)

16.05-16.15:
Showcase TOMAS Prikbord, 3 pitches van talentontwikkeling-initiatieven:

  • Make IT Work (Ronald Kleijn),
  • Code To Change (Iffat Rose Gill) en
  • Techport (Gerik ten Berge)

16.15-16.30:
Formula voor succes: Interview met TechConnect (Viktor Bos) & Rabobank (Eric Traa) over hun geslaagde samenwerking van de afgelopen 3 jaar

16.30-17.00:
Rondetafels: Hoe kan TOMAS een onderdeel van de oplossing zijn? Welke uitdagingen willen we in de komende tijd oppakken?

17.00-18.00:
Netwerkborrel

Dit event is invitation only. Wil je erbij zijn? Stuur dan een email naar info@vraaghettomas.nl.